Måndag 27 februari

jag lever, blev ännu sjukare över helgen. Har i stort sett legat i soffan hela helgen. Igår var jag tvungen att gå ut av många olika anledningar och jag tror faktiskt det gjorde susen eftersom jag kände mig mycket bättre då (:
idag var jag till och med på jobbet. Visst, hostan och täppan är kvar men jag känner mig pigg så det är huvudsaken! Jag måste verkligen städa lägenheten, jätteskitigt här hemma.. Men det kan nog bero på att vår dammsugspåse är jättefull och vi har hela tiden glömt bort att köpa ny, haha :D Ha en fortsatt bra kväll! PUSSS

We found love

Jag mår mycket bättre. Förutom att jag inte kunde somna om när älskling åkte till jobbet för att jag höll på att hosta lungorna av mig! Istället låg jag och kollade på när prins Daniel höll en presskonferens om den nyfödda prinsessan. Får väl ändå säga grattis! :) somnade strax därefter om och sov 2 timmar till! Jag funderar nu på att ta en promenad i det stålande vädret för att hämta ut mitt paket. Hoppas alla mår bra. Pussssssss!

the last song

Jag är sjuk... Jag har feber. Ont i halsen, huvudet & hela kroppen! Hade feber igårkväll men åkte till jobbet idag ändå, men klarade inte hela dagen så jag åkte hem.
Ligger nu i soffan framför tvn och kollat på OC. Det enda jag ska göra är att ta det lugnt och vila, för till helgen MÅSTE jag vara frisk!

only by the night

i helgen har jag myst med mamma och vi har shoppat, shoppat & åter shoppat! kom hem med några kassar :) Vi bakade goda bullar. Jag har skänkt mina överblivna kläder till Röda Korset, har kollat melodifestivalen där moroten gick vidare (!). Kollat på lägenhet, och varit hos Simons farmor o farfar.
ikväll gäller det bara att ladda för en ny vecka! Hoppas alla mår bra. pussen







i living a dream

Idag är det torsdag. Idag är det helg för mig! Jag ska snart bege mig ut i snön för att hämta mamma som kommer med tåget :) Imorgon ska vi ha en riktig mysdag. En riktig mor & dotterdag. tummen upp på det!! Simon håller på med maten så den är färdig tills vi kommer tillbaka. Men nu måste jag sluta babbla och bege mig, annars blir mamma min inte glad. hoppas alla fina själar där ute mår bra :) hjärta

just det ja, jag rensade min garderob i helgen och såhär blev reultatet:
före
efter


Så om någon vill ha kläder är det bara att hojta till, har tre påsar & en kartong fulla!

light

För det första vill jag säga att jag fick Godkänt på matteprovet!!! Jag är superglad, hade fel på två uppgifter som tillsammans gav 5 poäng, fatta att jag är glad nu! (: Nu sitter jag och glor framför denna burk och väntar på att maten ska lagas. Nu ska jag internetshoppa lite för att fira, haha. Imorgon kommer mamma och då ska vi mysa. Kan inte bli så mycket bättre just nu!
Alla mina tankar just nu går till fina Johanna <3 Krya på dig, jag tänker på dig!

valentines day

älsklingen känner mig allt för väl! Jag har sagt i flera dagar att jag inte vill ha något i alla hjärtans dag present. eftersom vi skulle ha en riktig myskväll ihop. Men jag blev helt paff när jag öppnade mitt skåp efter jobbet och såg detta. Det hade jag inte alls tänkt mig! Love you <3 resten av kvällen stavas mys. Vi ska äta gott & hyra film. Det kan inte bli så mycket bättre. Hoppas alla har haft en bra dag (:

lyckorus

Vad jag tycker om att prata i telefon med mina fina vänner. Spenderade 1 timma i telefonen med Sara nu ikväll. åh vad du är bra vännen! massa skratt, fjant & planering inför mars (: hur bra som helst!
I helgen har jag haft fredagsmys, varit uppe alldeles för länge, varit ute på äventyr, skrattat så jag har ont i magen, kollat melodifestivalen, ätit massa god choklad, o rensat min garderob!!
Pusssss

euphoria

Är ledig idag, pratade med chefen och frågade om jag kunde få byta dagar denna vecka. Och det gick hur bra som helst (: Har prov imorgon, så därför ville jag vara hemma och plugga idag. Så jobbar torsdag-fredag ist. braskit! :) eller ja, har ju haft roligare.
skulle bara titta in och säga hej egentligen. Och kan passa på att säga att jag saknar alla mina vänner <3
så nu vet ni det. Ha en fin dag :)

Söndag igen

Kom precis hem från Simons kusin Tove. Har varit och firat henne idag, hon fyllde 18 år! Grattisgrattis :) kom ihåg när jag själv fyllde 18. Hur glad man var, och vad fri man känner sig. Nu är det nästan så man börjar känna sig gammal. Haha! Igår var det ju Melodifestivalen, och Loreen var super! Otroligt bra. Ikväll blir det bara mys framför  tvn med massa tända ljus. Hur bra som helst :) big love

young, strong & free

Igår satt vi barnvakter hela kvällen & natten. Det gick hur bra som helst (: världens bästa ungar helt enkelt.
Snöander fortsätter här på ostkusten, fyfaaaan vad det har snöat! Bilarna körde i 40 km/h på motorvägen innan idag, och vi var en av dem. Helt galet! Ikväll är det lördagsmys som gäller. Ska strax åka och handla massa gott tills ikväll (: Melodifestivalen får man ju verkligen inte missa. Haha, ett stort plus är att de sänder från Växjö (hjärtat) idag. Tummen upp tycker jag :)
Hoppas alla får en bra kväll, det kommer jag ha iaf. pussen på nosen
i love you baby

snöoväder


Idag har inte vädergudarna varit snälla mot oss i Kalmar. Det har snöat precis hela dagen, sen klockan 6 imorse och det snöar fortfarande. har väl kommit ungefär 2 decimeter snö, det är galet!! Fick köra i 40 km/h när vi skulle hem från jobbet. Ingen plogad väg eller något.
och imorgon ska det bli samma sak. Får väl planera om helgen lite grann, om det nu slutar med att vi blir insnöade. haha (:
Ska strax kolla på det nya avsnittet av Gossip Girl, efter det är det jag som kryper ner i sängen med massa gott och massa tända ljus. Det mina vänner, är mys på hög nivå :)
love

1:a februari

Satan vad kallt det har varit ute idag.. Kanske borde börja ta fram halsduken? Men egentligen vill jag börja minska på plaggen, för jag vill ha VÅR! Har suttit som en tok framför matteboken i 4 timmar. Nu är jag trött vill jag lova, men redo för provet på fredag (: Jag känner att jag måste lägga upp mer bilder här i bloggen, blir för mycket text annars.. Men nu förtiden sitter jag oftast vid ipaden o där kan jag inte lägga upp bilder.. Men ska försöka! Hoppas alla mår bra iallafall. :) Nu ska jag hämta lite glass, hur bra!? / C
Hahahaha! Jag lyckades. Kamerafunktionerna på plattan är utöver det vanliga :)

RSS 2.0