We got the power

Åseda levererade! 4 vänner och två dagars fest, det kan ju inte bara bli fel. Vi dansade till melody club som aldrig förr, shakade loss på discogolvet tills fötterna värkte. Sjöng så vi väckte grannarna & promenad i ösregn! En välbehövlig helg helt enkelt :)
Jag är sliten fortfarande så det blir sängen tidigt ikväll. Jobb 2 veckor till sen får även jag lite semester.
Puss o kram!


Gyllene tider

Igår intog Gyllene Tider Kalmar! Vi var på plats och det var en grym stämning, vi dansade & sjöng för fulla halsar. Kom hem sent vilket betyder att jag bara fick 4 timmars sömn innan 8 timmars jobb så nu ska jag gå o sova. Skulle kolla film men eftersom jag slocknade efter 2 sekunder och vaknade till nu är det nog lika bra att krypa ner!
Imorgon blir det fixotrix på morgonen innan jag tar tåget till Växjö där Tove goa vänner väntar! superbra! Godnatt mina vänner :)


Kom ihåg mig då

Solen skiner som aldrig förr o jag har äntligen haft tid till att ligga på stranden hela dagen, så är härmed näst vitast o stan. Denna vecka händer det grejor: gyllene tider, dejt med min andra älskling och sen i helgen är det Växjö för att sedan åka vidare!
Hur bra som helst om ni frågar mig :)
Det luktar grillat så hejdåååå! Okejdå, en puss kan ni väl få, så puss!


This girl is on fire

Efter att jag nått botten förra veckan mår jag nu bra igen. Jag har det så bra i Borgholm trots allt. Igår hade jag och älskling 4 år och det firades med ett glas champagne och grillbuffé :) vi hann även med att kolla på solnedgången.
I helgen blir det äntligen Kalmar. Jag saknar mina vänner!
Pusss!


Always and forever

I lördags var det roadtrip som gällde. Vi hamnade i Halmstad där vi solade och myste på after beachen med bra musik! Tove, Johanna, Sara och Jocke. Ett himla bra gäng om ni frågar mig! Träffade även på bror min och det gjorde dagen ännu liiite bättre :)
Shoppade på rean i söndags och fick 1 par jeans, 2 shorts & en tröja för 300 kronor, hur bra?!

Förövrigt så kan du dra åt helvete, jag orkar inte med dig i mitt liv längre.


Från och med du

En himla bra kväll om du frågar mig. Är i växjö och har shoppat vilket alltid är kul, hittade en apsnygg klänning. Sen var min favorit Johanna och jag ute på en låååångpromenad tills jag fick skoskav! Massa prat om allt och det gillar jag :)
Imorgon rullar bilen klockan 7 mot annan destination, livet är rätt bra nu!


get lucky

Jag har fått en ny sängkompis, Tage. Han är världens snällaste eftersom han värmer mig om nätterna och inte vill att jag ska sova själv.
Imorgon är det äntligen fredag och då är det lite jobb och sen rullar jag mot Växjö.
shopping och bästishäng står på schemat. Hur bra som helst om ni frågar mig :)
och sommaren är här, det kanske inte märks på vädret men det märks på att jag inte har någon fritid alls över till umgänge. Jag kommer att förbli Mr. Lonely!
 
 

RSS 2.0