I rather be with you

Halllllå!
Det var en evighet sen jag tittade in här. Ny månad, nya tag kör vi på då. Sen sist jag skrev har jag varit på Gotland där jag såg pippis hus och tog nog nytt bildrekord, 996 bilder. firat midsommar med tre härliga killar där jag tog (läs blev i slängd)ett nattdopp med kläderna på! och jobbar gör jag som aldrig förr.
Istället för mitt babbel kan jag bjuda på lite bilder :)


Ta mig ner på jorden

Jag har snart jobbat i en vecka och det är precis som jag minns det: låångtråkigt! Därför är det kul att underhålla sig själv med sång, allt från ABBA till barnlåtar! Jobbarkompisarna tror nog jag är galen o det är jag ju med så vem bryr sig? ;)
Jag försöker sova men det går icke, för jävla varmt o en snarkande bebis jämte mig! Ingen bra kombo.
Puss alla glada!


Just nu vill jag leva

Nu är jag tillbaka, jag vet att ni har saknat mig!
Sen jag skrev sist har det hänt mycket, ätit finmiddag för att fira två fina tjejer, sprungit 6 km (trodde jag skulle dö men det gick bättre än förväntat), varit i Växjö, blivit utslängd från Sivans och ätit gött potatismos på Statoil!
Imorgon är det ju tillbaks till verkligheten som gäller, hela sommaren, varje dag, tre månader..


made it all this way

Jag överlevde resan men det var fan knappt alltså. Man känner sig lite som en alkoholist när man dricker 5 dagar i sträck. Dessutom har jag köpt hem 2 flak cider, 7 flaskor vodka, 14 1litare Somersby och 1 box vin. Nu är ju typ hela sommaren räddad.
Nu är jag hemma och känner mig fortfarande sliten, sitter under filten i soffan och orkar inte röra mig om jag verkligen inte måste.
 
 
 

RSS 2.0