set fire to the rain

Idag har jag köpt en myskofta & en jacka. Behövde verkligen en jacka, skinnjackan börjar bli lite för kall!
Fast fasiken vilket fint väder det har varit idag, 20 plusgrader. inte illa alls!!
imorgon börjar Ölands Skördefest på riktigt. Då blir det jobb, det ska faktiskt blijättekul faktiskt! alltid mycket roligare när man ser massa folk plus att man serverar glada själar ochsådär gör ju det hela inte sämre precis, haha.
Jag kommer inte hem förrän söndagkväll, så om ni vill mig något så finns jag på mobilen.
hoppas alla får en fin helg :)
puss
här får ni en bild min nya vän :)

lithuania

Jag är hemkommen från Litauen! Har bara varit så otroligt trött efter 4 hårda dagar så har inte orkat skriva någonting. Har hämtat hem Kantareller till Skördefesten, bott på färja, ätit god mat och har nog inte druckit så mycket alkohol som jag gjorde där. Haha, men det var otroligt roliga dagar också måste jag tillägga! :) bilder kommer.
Nu jobbar jag varje dag fram till nästa lördag..Och det tär på krafterna, helt klart.
Hörs imorgon!
hugs



viva la vida

äntligen kan jag koppla av efter en hektisk dag. övertid på jobbet!
Imorgon blir det Litauen för några dagar med jobbet. Ett extra plus i kanten på det.
Jag vill passa på att önska alla en fin helg :)
nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min nya SOLO-tidning. Jag bara älskaaaar höstmodet. I want it all!! :D
Pussar, <3



moves like Jagger

Haha dagens strumpval kanske inte var det bästa. Särskilt inte när man han gröna byxor på sig! (Syns inte lika bra på bilden)
Jobb idag. Och nu tvättar jag. En ganska tråkig vanlig vardag ändå. Jobb till torsdag klockan två, då drar vi kosen mot Litauen. En jobbresa! Kan bli ganska intressant ändå :)
Jag vet inte mer vad jag ska skriva så nu slutar jag!
Var rädd om er <3

sunday, bloody sunday

Helgen är redan förbi, sjukt vad snabbt det ska gå.
Ifredags var det hem att fixa sig snabbt som attan för att inte missa bussen till Borgholm. Där skulle jag, Simon, Erik & Anders gå på afterwork. Vi åt plankstek, drack lite och hade det allmänt trevligt. Tog oss vidare till Harrys där vi körde en omgång bowlingt (: och gissa vem som vann? JAG!
vi ungdomar tog en överfull buss tillbaka hem till Kalmar och älskling och jag fick gå hemfrån bron, haha.
Träffade mamma i lördags, äntligen! Vi var en runda på stan, fikade och bara mös runt :)
filmkväll med David & Simon på kvällen! Jag sov dock som en stock...
Idag var det upp med tuppen för att träna. Nu jävlar ska jag komma igång på riktigt!
har sedan varit på Mio och beställt en soffa som kommer om 8 veckor (?!)
Har även kollat runt på lägenheter, jag är i desperat behov av att komma närmare stan!
och nu blir det mat och tv resten av kvällen!
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag :)
kärlek!










real friendship

saknar dessa tjejer mer an ällt annat just nu. Jag behöver er alla, på olika sätt! <3
love you!

small town girl


me last year
me now.
Haha, lite förändring tycker jag allt!
Har jobbat idag, gick fint förutom att jag gick hungrig som ett as hela dagen eftersom jag glömde min mat hemma! snyft. :( Sitter här och försöker komma in i duschen, men det går inte så bra. Ska även laga mat, varma mackor i ugn står på schemat idag. Brabra om ni frågar mig! Sen blir det mys med pluttas hela kvällen lång, har typ inte kunnat vara nära varandra nu när båda har varit sjuka. Och förresten är det verkligen höst nu & det har jag blandade känslor om. Tycker verkligen inte om att det blir mörkt, men det är mysigt med alla gosiga o varma tröjor :) Denna hösten kommer ha mycket att erbjuda! Nu vet ni det med.
Puss

the filthy youth

Äntligen börjar jag bli mig själv igen efter 2 dagar med maginfluensa. Jag vaknade tidigt i söndagsmorse av ett sjuhelvetes magont. Rusade till toaletten och ja, mer behöver och vill ni nog inte veta :) låg i sängen i stort sett hela söndagen framför gossip girl. Och likadant igår. Så nu är tredje säsongen färdigkollad.
idag så har jag äntligen kunnat ätit lite även om det mest bara har varit nypnsoppa, känner mig fortfarande konstig i magen. Får se om det blir jobb imorgon eller inte!
nu; Greys Anatomy!

nattens tankar

Klockan är halv 2 och jag ligger i sängen med datorn iknäet. Den finaste människan på jorden ligger jämte och sover. Jag pratar med Sara via facebookschatten. Allt är bra! Men varför känns det då som om något saknas? Jag känner mig tom på något konstigt vis. Jag har min familj, de finaste vännerna på jorden & en pojkvän jag älskar. Varför känner jag mig då så ensam? Jag tror det kan ha att göra med att jag har flyttat. Flyttat från min hemstad där jag verkligen trivdes. Flyttar 10 mil därifrån, utan att känna någon. Hemma hade jag alla mina vänner, plus familjen. Jag kände mig trygg. Det kan jag inte säga att jag gör till fullt nu.. Jag har bott här över 1 år men det är fortfarande jobbigt. Vissa dagar värre än andra. Det kan även ha med rädslan att göra, rädslan över att vara  vuxen på riktigt. Göra mina egna beslut. Sköta en lägenhet med mera! Fixa och dona med precis allt. Jag tror jag är rädd för att inte räcka till. Jag skulle behöva min mamma oftare, bara kunna krypa upp i hennes famn och bli ompysslad! Liksom kunna slappna av och inte behöva tänka på handling, städning, räkningar, och allt annat som hör till. Jag tror även jag är lite rädd för att bli bortglömd. Självklart är det ju inte så fallet är men ibland känns det så. Att folk glömmer mig bara för att jag bor några mil bort. Dumma tanke, men jag kan inte hjälpa det. Och det grämer mig. En till sak som jag är otroligt rädd för är mina tankar om kärleken. Det är inget dåligt utan det är att jag även ibland vill kunna sakna. Jag har inte alls mått bra på sistone, har inte haft lust med någonting.Allt jag behöver är kanske att komma till Växjö ett tag?  Jag behöver en kram. Alla mår dåligt ibland och nu är det min tur.

living in america

Idag har vi varit och kollat på en ny soffa. Det är verkligen på tiden för jag hatar våran soffa. Så otroligt ful och obekväm (: vi hittade en som vi verkligen fastnade direkt för! Nu får gärna lönen komma!! :D
skulle egentligen åkt till Växjö idag för att hälsa på min saknade mamma osv. Men hon skulle iväg och då tyckte inte jag det var någon mening. Så ikväll vill jag bara krypa ner i sängen och kolla på någon serie eller en bra film :)
Hoppas alla får en bra lördagskväll!
såhär såg jag ut idag. Matchade mitt linne & mina nya Converse ganska bra!

ofattbart

Stefan Liv är död och svensk ishockey har sorg. En landslagsmålvakt är borta. Men mitt i sorgen tror jag att alla också förstod att Liv blev odödlig igår. - Lasse Anrell
Jag är i chock, en av de bästa Hockeyspelarna har lämnat oss. Usch det är så orättvist.
Tänk, allt kan hända så snabbt! Jag är ju inte det största Hockeyfanet men blir ändå så otroligt ledsen. Plus att HV71 har alltid varit laget jag har hållt en extra tumme för. När jag fick reda på det fick jag en stor klump i halsen. Det är inte rätt! Han lämnade efter sig en fru & två små barn. Hela svenska folket tänker på dig. Du var en legend!
Vila i frid, Stefan Liv!



vart jag mig i världen vänder

Fick nyss ett paniksamtal av fina Sara. Haha, du är rolig du men ack så bra! <3
förvörigt så ligger maten i magen, disken är diskad och Carro är nöjd. Nu tänkte jag avrunda med ett gossip girl avsnitt eller två. (: äntligen börjar jag bli riktigt frisk. Jag har inte mått hundraprocentigt på hela veckan men börjar nu känna mig på topp igen! Helgen kanske det blir Växjö, har inte riktigt bestämt mig ännu!
Men det blir säkert bra med det med. Nehe mina vänner, ni får ha en fin kväll :)
love


haha snyggingar!

you know you love me

Precis kollat färdigt på idol. och jag är nog inte ensam om att hata alexander bard. Han har fan inga känslor i kroppen! Jobb har stått på schemat hela dagen som vanligt. Har även kollat några avsnitt på gossip girl när jag kom hem :) är inne i ett beroende..igen! Nu ska jag krypa ner jämte älskling i sängen. Får se hur länge jag kan hålla ögonen öppna för idag är jag jättejättetrött.
en sak till; jag börjar få långt hååår! Happyface (:
xoxo

when I held ya

Så grymt bra!

4 september

Idag har vi varit en sväng i svampskogen!
Hittade inte mycket alls så ist stack vi och åt pizza (: mycket bättre.
Kom hem för en stund sedan & resten av dagen blir det bara att ta det lugnt. Både älskling och jag är inte hundraprocentiga ännu så det blir nog det bästa. Jag tycker verkligen inte om min huvudvärk som jag har haft konstant hela helgen.. Jobbigt värre ju. Ikväll börjar ju även idol, så någonting har man att se fram emot till kvällen iaf, haha.
Nu blir det något avsnitt av gossip girl, köpte säsong 3 igår! :)
hugs

min garderob

Har precis vikt tvätt och plockat in den i garderoben.
kom på att min garderob är proppfull. Får inte plats med ett endaste klädesplagg mer. Helt galet.
Jag måste verkligen rensa ut, någongång!
Ikväll blir det filmkväll med världens bästa.

when the rain will kill us all

Lördagsmorgon. Jag är inte pigg & älskling är inte heller pigg.. Ont i halsen, huvudvärk, feber. Usch!
Men egentligen är det ju bra att vi är sjuka samtidigt. Får se vad som händer i dag, en riktig mysdag skulle inte alls vara fel faktiskt. (: vet inte alls vad jag ska skriva, total blackout i hjärnan. haha!
Ha en fin dag allihopa.
pussen

september

Halloj. Det är September, usch! Jag tycker inte om det. Hösten är deprimernade och mörk..
Förövrigt så är vi lediga idag. Har jobbat över hela veckan, så vi var smarta och tog ledigt en dag som den här.
Visst är det skönt, men inte lika roligt. För älskling är sjuk- ont i halsen och jättejättehes. Och jag har jätteont i huvudet. Får kurera oss ordentligt i helgen :)
Nu ska jag beställa kläder på nätet! latero

RSS 2.0