Sleep tight

Jag vaknade med träningsvärk i armarna imorse och den har blivit värre med dagen, och nu är den inte nådig! Haha, kunde knappt hålla tandborsten. Tur att jag har stöd av kudden när jag skriver detta inlägg.. Fyfan, 10 armhävningar gjorde sitt!


if you try your best

Sitter i biblioteket med Jensan och känner mig duktig.. Går väl sådär med uppgfiten men är bra på andra saker som att smsa och prata massa annat.
Magen pratar som aldrig förr och jag väntar på mat för att kunna fortsätta.. Pausa bör man, annars dör man.
När jag kommern hem ska jag putsa fönster, och tro mig. Just nu ser jag fram emot det! 
 
ja, kan aldrig vara normal på bilden, javisst!

fånga dagen

Helgen har varit bra, jag har:
- aldrig druckit så lite på en fest
- har myst med en katt. det trodde jag inte heller att jag kunde med mina erfarenheter med min gamla katt
- har blivit tvingad och kolla på star wars, och den var precis som jag trodde. värdelös!
- frivilligt hjälpt mamma och städat
 
Det finns absolut inget positivt att skriva om söndagar.. Vid två ska jag till emil och fika, därefter möter vi upp Johanna & Tove med respektive och intar Storgatan i Växjö för julmarknad. Konstigt att den är idag, men vafan!
 
 

breaking the law

Väntar på att Tove ska ringa så vi kan åka mot Campus, när hon säger en halvtimma menar hon 1 timma så jag lär ju få vänta..
Sitter hos mamma och försöker döda tiden genom att kolla runt på nätet.
Har betalat räkningar idag med, inte roligt! 13.000...
Kommer få leva på nudlar resten av månaden, och månaden har inte ens börjat... Jag tror jag kommer vara den enda i Sverige som äter nudlar som julmat, höhö
 

live while you're young

Vaknade genomförkyld idag, har legat i soffan hela dagen..Duktig tjej!
imorgon åker jag och min man till växjö. ska på inflyttningsfest hos Simone & Mattias på kvällen. för mig blir det dock ingen fest!
Ska snart hoppa i säng och vila upp mig så jag mår bättre imorgon.
Pussssss på rumpan!
söta Viola!

bastard

Trevlig helg Carro! Nu är veckans skola slut, det tackar vi för.
imorgon eller på fredag rullar jag eller glider mot Växjö (beroende på om jag åker bil eller tåg) och det ska bli så skönt att komma iväg lite. 
just det ja, vårt kära träningspass blev inställt igår så vi fick vidga vyerna lite och prova på Aerobic. haha ja, herregud! Jag skrattade mer åt mig själv och Jenny än att röra på mig..
Ikväll är det vår traditionella filmkväll hos Sara, men först ska jag tvätta lite.
 

when we stand together

Fick ett sms av sara på förmiddagen där hon skrev att hon höll på att läsa en text. Jag undrade vilken text det var och fick svaret att vi ska skriva en individuell uppgift tills studiegruppsarbetet imorgon. Jag drabbades en stund av panik och insåg att jag måste ha bättre koll på studiehandledningen...
 
Halv 5 är det dags för träning. Jag kommer bokstavligen ramla ihop i en hög på golvet för det var längesen jag tränade nu. Förklaringen på passet var: Du som är van att röra på dig... HAHA, vilket skämt!
 
kreta 2011, ta mig tillbaka!

Inferno

Sitter o kollar på nån dokumentär om sexmissbrukare.. känner jag igen mig kanske? Nej riktigt så långt har det inte gått ännu ;) lördagen var kanon! Längst fram när Rosenström spelade där jag fick sjunga i micken! Lite status tycker jag fan! Simon o jag gick hem från andra sidan stan mitt i natten och det tog cirkus 1,5 timma. Är ledig imorgon, seminarie på onsdag och på torsdag är det jag som tar mitt feta arsle och åker till Mami och Växjö! Men innan dess ska jag vara duktig o läsa lite böcker... Om jag känner mig själv kommer det inte gå igenom, haha. Godnatt!


easy come, easy go

Vad kan man skriva? har torka..
men ikväll ska vi åka till Borgholm för att vara barnvakter. Imorgon är det Björn Rosenström för hela slanten.
och söndag är det som vanligt vilodagen!
Blev precis uppringd av en telefonförsäljare som aldrig slutade prata.. Jag fick ingen syl i vädret o säga att jag inte var intresserad. Till slut fick jag avbryta och säga vad jag hade på hjärtat.
Nu ska jag se om jag hittar något gott i kylen, är småhungrig!
puss

dancing the hole way home

Jag har min blogg för mina närmsta vänner, så då passar det bra att skriva lite känslor. Det är precis vad jag ska göra nu...
idag är det farsdag, och jag har sett massa bilder där folk har firat sina kära pappor hela dagen. Jag blir så avundsjuk eftersom min relation med min pappa inte är den bästa. Jag har inte ens ringt honom och sagt grattis och andledningen till det är jag inte vågar. Vet ni varför? För jag vet inte om han ska vara nykter eller onykter. Om han är onykter när jag ringer får jag höra vilket stort misstag jag är. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, det är inte därför jag skriver här. Utan jag ville skriva av mig lite för att lätta på hjärtat. Det är jobbigt att hålla allt inom sig hela tiden.. Bara för att jag ler hela tiden betyder inte det att jag är glad. Remember that!
 

diamonds

Jag känner mig som världens latmask just nu. Jag vaknade runt halv 11 av att Jenny ringde (brukar bli en vana dagen efter ;)) och sen förflyttade jag mig till soffan där jag har spenderat hela dagen...Jag har inte gjort ett skit, och nu känner jag att liggsåren börjar komma kryoandes. Får väl stå och sova i natt antar jag?
älskling är och svänger sina lurviga i den kungliga huvudstaden och jag är forever alone! Men jag ska mysa med Mario i natt :)
Just det ja, gårkvällen var kanon!
 

happy friday

Fredagen är här och jag har ett fullspäckat schema o har egentligen inte tid att sitta här.
Min finfina ovve blev precis färdigsydd och jag ska nu äta frukost.
Sen ska jag ta mig till systemet och köpa gosaker, alkis som jag är! Ikväll är det karolinsittning, och då ska ovvarna vara på :)
Hejdå
 

save the world tonight

Hemtenta 5, kill me someone? Jag har skrivit en mening och jag har ingen motivation alls.. Jag ska beskriva min observation men inte ens det orkar jag..
Magen skriker efter mat så jag får väl mata den. Igår designade vi våra ovvar och jag är inte riktigt färdig ännu. Ska på med bokstäver sen är den fit for fight! På fredag taggar vi Kvarsittning med pedalarna från Växjö :)
hejdå alla glada..
 

catwomen x3

Det ör en sliten Carro som skriver. Hade det galet bra igår tillsammans med mina andra Catwomen. Vi var hos Sara på förfest innan vi rullade til puben och kvällen avslutades på Palace. Utklädda personer är roliga personer. Det var allt från vampyrer, zombies till Lady Gaga (?). Jag måste hålla mig vaken till 22 för då börjar tredje säsongen av the walking dead. Men innan klockan slår 22 lär jag ju själv blivit en zombie på grund av trötthet...
 

Cause I'm bad and you know it

Fredagkväll och jag tvättar en monsterhög till tvätt. Har varit på stan med Jenny & Sara för att hitta kläder till morgondagens Halloweenfest! Självklart hittade jag lite annat med, tror någon måste binda fast mig eftersom jag inte får handla. Någon frivillig? 
Dagens bästa är ju ändå att när jag stod i tvättstugan så kom jag på att mina byxor jag hade på mig behövde tvättas.. Så det var bara att ta av sig dom och gå barbent tillbaka till lägenheten. Eller gå och gå, mer ett löp var det!
såhär kan det se ut när det vankas ovveinvigning

i love it

Det bästa som finns är att kolla igenom gamla bilder, särskilt när man är lite på lyset. Här är en bild från Litauen. Det fullaste paret i stan?
 
Ehm?
 
Midommar 2012
 
Juldagen 2011..
 
 
haha, ja! Carro i sitt rätta jag ;)
Jag bjuder på dessa godbitar, fyllebilder är ju det bästa, eller?
 
 

RSS 2.0