Högskoleprovet

Fyfan vad jag är trött i huvudet. 8 timmar med prov, jag hatar det! Just nu skulle jag bara vilja mysa ner mig framför soffan och bara vara. Men tydligen kommer det folk hit ikväll. Kommer ju somna mitt i en konversation, haha. Gårkvällen var mer än bra. Drack goda drinkar, åt god mat. Hade det bästa sällskapet! Nehe, nu måste jag dammsuga. Puss o kram.

välkommen in

Jag måste börja med att berätta något roligt.. När vi körde hem från jobbet idag så såg jag en ko som hade rymt från hagen, haha. Ja, jag tyckte det var kul iaf! Jag menar det är ju inte varje dag man ser en ko kommande springandes mot stora vägen. Skulle vara mer normalt om det vore ett rådjur eller en älg..
Imorgon är det dagen med stort F. Ledig på dagen och på kvällskvisten blir det After Work med jobbet för att säga hejdå tills två stycken som slutar. brabra (: och på lördag är det högskoleprov som gäller. Skjut mig! Hoppas alla mår bra! <3

en röra

Vad svårt det är allt det här med universitet. Jag ska söka till hösten, men vet inte vilken ordning jag ska sätta allt! Om jag ska ta det eller det andra först? Vilken stad jag ska ta först? Tänkt om jag kommer in i den staden jag egentligen inte till 100% vill gå.. En enda stor röra i mitt huvud just nu! Men som tur är har jag ett tag på mig att bestämma allt (:



baby goodbye

Jag åkte till Växjö ifredags efter en mysig lunch & promenad runt Kalmar slott med världens bästa pojk! Träffade papi en stund innan jag mötte upp två glada själar på stationen; Sara o Simone. Vi vandrade bort mot Akropolis och åt som vargar, även en efterrätt slank ner och då var alla 3 galet mätta, haha! Åkte hem till Simone och snackade järnet. Åh, vad jag tycker om er! Lördagen spenderades med mami i stan. Blev ett par skor, jeans & en klänning rikare (: Sara o jag hade filmkväll på kvällen, mysigt värre. Och idag åkte jag då tillbaka till Kälmar där älskling mötte upp mig, tog en fika i det fina vädret! en bra helg som har gått alldeles för fooort..
love



alla vill till himmelen

Är sjukt trött idag. Galet, jag sov i bilen på vägen hem, somnade i soffan när jag kom hem, somnade över matteboken! Ligger nu i sängen o kollar top model sverige (: Imorgon är det matteprov som gäller.. usch!
I helgen åker jag hem till Växjö för att umgås med mami & vänner. Hur bra som helst!
finns inte så mycket att klaga på just nu alltså, jag gillar't :D
kram



like a virgin

Jag har sedan i onsdags dejtat sängen i stort sätt hela tiden. Det började med maginfluensa följt av 39 graders feber.. Idag är väl egentligen första dagen som jag orkar göra någonting. Ingen dator & ingen telefon. Har bara kollat på tv. Man brukar ju gå ner i vikt när man är sjuk, och det har jag gjort. Men jag förväntade mig inte att vågen skulle stå på 47 kilo!!!!! Det är galet, jag måste slänga i mig mat nu! 8 kilo på 4 dagar...
Ikväll blir det bara mys framför tvn med plutten för att bli riktigt frisk! Var förresten ute innan och det kändes som en helt ny värld..haha :D

top model

Har varit ledig idag istället för imorgon utav olika anledningar. Har inte gjort många knop idag alltså, men vem bryr sig?! Man behöver inte göra saker hela tiden!! :) blir jobb imorgon o på torsdag. Ligger isängen och kollar på top model sverige, och har inte planerat att gå bort från sängen. Det värsta av allt är att det känns som att jag börjar bli sjuk.. igen! Tack Sara ;) Men vafan, blir jag det så blir jag det. Inget att göra åt!
pussssss



vindpusten

Helgen i Jönköping har varit kanon! Har haft jätteskoj tillsammans med fint folk (: Ny bekantskaper har det också blivit, och det är absolut inte fel. och fytusan vad Johanna och jag dansade loss, sjukt kul!! :D Plus massa skratt, fjant, bilder och prat. <3 sammanfattar mer med bilder.
tack och hej, leverpastej! kramkram

från och med du




Har haft en jättebra dag! Jag kom till Växjö runt 2tiden (: världens bästa och saknade Johanna mötte upp mig, vi packade in oss i bilen och hämtade Jennie, åkte sen till grand samarkand där vi kollade runt o köpte lite skit. Där var inte dagen slut nej, vi fortsatte med klädesval o packning! Skratt & massa prat!! Jocke kom förbi och vi köpte godis och gottade ner oss i sängen resten av kvällen. Åh, vad jag är lyckligt lottad som har så bra vänner!!
ska strax sova så jag orkar med morgondagen. Godnattt <3


det ordnar sig, det gör det alltid

Denna dag har bara sprungit iväg, har varit ledig men ändå känns det som jag inte har hunnit med allt!
jag har packat inför helgen (vilket tog några timmar, eftersom jag är hopplös när det gäller kläder), duschat, fixat musik till bilen, och nu återstår bara att plocka ögonbrynen. Imorgon åker jag till Växjö! Där möter Johanna mig på stationen. Kan ju inte bli mycket bättre!! (: Då ska vi bara snacka snacka hela dagen lång, hinner nog med lite skratt med skulle jag tro. haha :D. Och på fredag rullar vi mot Jönköping, kommer bli AWESOME!! loves

simply the best

Har nu slagit mig ner i soffan efter en lång dag med håll igång. Jobb 7-16, sen direkt hem för att laga mat! Pastagratäng stod det på matsedeln. Har även diskat och allt det andra som hör matlagning till (: Pratade även en stund med fina Simone. OJ, vad jag saknar den tjejen! Nu ska jag massera min man. Han har slitit ut sig idag, stackarn ;D kraaam

amazing

Idag har jag hunnit med så otroligt mycket. Vaknade klockan halv 8 (!) och gick upp. Började städa, bära ut saker i förrådet, plocka o fixa hemma. När klockan var 12 åkte vi till Mio och köpte en hylla till hallen. Vid 1 skulle vi träffa Jali & David. Fikade, snackade en massa (: kom hem, jag monterade hyllan helt själv. Städade färdigt, pratade med fina Sara och håller på att tvätta! Jag måste faktiskt erkänna att jag är duktig!
nu kommer jag inte röra mig ur fläcken på hela kvällen! PUSSSSS

här är lite bilder från förra helgen när Simon o jag var ute och tog lite kort:

elden

Det var ett tag sen jag skrev sist. Veckorna bara flyger iväg. Vi har gått in i mars, tiden går verkligen fort!!
sen sist har det inte hänt så mycket. Erik, Simons bror har flyttat, så vi har hjälpt till och fixar o grejat. Idag har älskling och jag varit och fikat på ett jättemysigt café (: jag har även städat, och pratat med världens bästa johanna i telefon! jag längtar verkligen tills torsdag & nästa helg!!!!! Nu ska vi åka och köpa massa gott tills ikväll.
ha en bra kvällllll :)

RSS 2.0