Sista dagen på januari

Fredag och helg! Tentan är mer eller mindre färdigskriven, jag ligger i sängen o njuter av att vara "ledig". Jag har en känsla av att helgen kommer bli super!

Spelkväll med tjejerna igår, med andra ord för fulla muggar :) inte för att skryta men mitt lag vann alla gånger, höhö.. 
Förlvrigt är det inte det lättaste att cykla i snö, det är slirigt o halt och riktigt jävla kallt! 
Nu är det smoothiedags, godmorgon! 











men 

28

Tisdag och det enda jag gör om dagarna är att skriva en fet uppgift. Den ska in på måndag men måste ha deadline på fredag för i helgen är det andra planer! 
 
igår tappade jag min plånbok på Netto, inte världens bästa ställe tänkte jag och tänkte att jag skulle behöva spärra bankkortet, fixa nytt körkort och allting. Men sen frågade jag i kassan om de hade fått in en plånbok o de hade dem! Det finns snälla människor. Kommentaren från damen i kassan: Jag försökte kolla mig omkring o se om jag hittade dig, men du ser ju inte alls ut som dig själv på ditt körkört. Haha, och jag som tyckte att hon hade kollat konstigt på mig!
 
Nu är det dags att skriva om etnicitet, hejho!
 
 

Tell the world i'm here

Denna dagen har varit roligt bra! Dagen började med ett gympapass mitt i seminariet, hur ofta händer det? Sen ett VG på tentan som jag trodde jag inte skulle klara. Fick en glädjechock och hade en sån jävla energi så sprang 40 minuter på gymmet och körde slut på magen, promenerade sedan hem därifrån, 40 minuter det med! Nu är jag slut o somnar när som helst! 

Mamma är här o imorgon ska vi shoppa shoppa shoppa, och gå på bio :) puss puss 




en randomlista

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig? 

 
alltså, behöver jag säga mer? Full som ett kryss efter bastu och försöker på mig någon slags dans med någon blandning i glaset. Då blir det inga bra bilder helt enkelt.
 

En bild på dig som är mer fördelaktig? 

 

 
den nyaste bilde jag har på mig själv. Den är på sne men det får gå ändå!

 

Vad har du gjort idag?

Jobbat. Det har varit jag och champinjonerna hela dagen. Kommer drömma om champinjoner i natt.

 

Vad har du för framtidsplaner:

Jag ska först och främst göra mitt bästa för att ta examen, två år kvar! Skaffa villa, volvo och bebis, thihi! Och gifta mig såklart!

 

En bild från i somras:

 

 

  

Vilken är din senaste googling:

Minionstofflor. Haha, såg en bild på en som hade så jävla söta tofflor på de där gula söta figurerna från Dumma Mej, så jag var tvungen att beställa ett till mig själv. Men det blev icke så, så jag får fortsätta leta :)

 

Vad köpte du senast?

Tacokrydda och bananer

Vad skulle du vilja lära dig?

Spela gitarr, alla språk utantill! Hur bra skulle inte det vara?! att massera mig själva på rygg och axlat med vore guld värt!

 

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?

Geografi. Det var absolut inte matte iaf, och definitivt inte bild.

 

Kan du åka skateboard?

haha nej

 

Är du en bra sambo?

Jag vet inte. Det får ni fråga Simon om. Jag tror det, jag låter ju han laga mat och spela xbox. Kanske blir lite jobbigare när jag får ett utbrott när han har tänt varenda lampa i lägenheten. Hög elräkning kanske! Jag städar, diskar, tvättar så det kan inte bli så mycket bättre! Är du sugen på att testa på att bo med mig, så hojta till :)

 

Det grövsta brottet du har begått?

Hm, kissat på en kyrkogård om der räknas som brott? Eller vafan, har kissat på de flesta ställen. Gått mot röd gubbe har väl de flesta gjort. Jag glömde stanna vid stoppskylt en gång, kom på det senare och hade sjukt dåligt samvete. Det värsta var ju att jag hade en bil bakom mig...


You had me at hallo

Rubriken stämmer jättebra in på när jag träffade Simon och nu 4,5 år senare blir jag lika glad när jag ser honom! <3 


Redovisning idag, ville vara 22-åringen som hoppade ut genom fönstret o försvann! Men jag överlevde, och tur är väl det. Idag är det förövrigt exakt 2 år till examen, hoppas tiden går fort. 
I helgen är det jobb som gäller, cash is king :) 



we can't stop

Jag har nästan glömt hur man går tillväga på kvällarna när man inte har en serie att kolla på. Fick in massa olika förslag om nya serier men måste ju diskutera med den andra pysslingen.
Hemtentan går framåt sakta men säkert, men vill helst lägga mig i ide eller fly landet på fredag när det är redovisning inför en halv miljon människor i tio minuter...
Ja det är ju tur att man inte ska bli professor eller något så man gör det för jämnan!
 
jag saknar en massa fina vänner idag. en riktig saknadag! puss på er alla.
Nu ska jag dricka lite te så jag kissar i byxan sedan för det är ju riktigt vätskedrivande..höhö
 
 

Just dance

När man sitter o uppdatera fejjan varje sekund istället för att skriva på tentan kanske det är dags att lägga ner?
Åkte på julgransplundring istället, och dansade runt granen, vilket inte har hänt på 15 år! 
Imorgon är det ny vecka med nya möjligheter vilket betyder nya tag med skrivandet.. Har "pluggdejt" över fejjan kommer göra allt mycket lättare :)
Pusshej! 




unconditionally

"Ledigheten" är över, och det är inte en lugn start. Utan raketfart på en gång!  
studiegruppsarbete där alla tillslut satt o skrattade åt ingenting, då var det dags att gå hem.
30 minuters spring på löpbandet på gymet och jag är helt slut.
Tvättmaskinerna och jag är vänner ikväll men jag tror jag ska hinna med lite matlagning med. det behövs ju alltid :)
Pusssss
 
 

Welcome 2014

Ingen har väl missat att vi har stigit in i 2014. 
Året, 2013 gick ganska smärtfritt fram för min del. Jag har ingen specifik grej som har gjort mig extra glad eller betytt något speciellt, faktiskt, utan jag är glad att jag har underbara människor omkring mig! Det är ni som gör de 365 dagarna så mycket bättre <3 
Nu får vi se vad 2014 har att erbjuda! Har ganska stora planer på g, och även ett nyårslöfte som jag inte tänker berätta just nu! 
Ha det bäst, pusshej. 
Bjuder på lite bilder sen nyårsafton:





RSS 2.0