Just another day

Det sägs ju att hunden är människans bästa vän? Det stämmer nog! Tage har nu åkt hem, vem ska nu tränga sig in mellan mig och Simon på nätterna?.. Buhuuuuuuu!!
Solen lyser, himlen är blå! Våren är påväg, trodde jag tills jag lyssnade på vädret. Snö igen i veckan? Skjut mig någon!
Nu ska vi ge kylskåpet mat, det ekar! Hoho


The sun is rising in the sky somewhere

Påsk? Ingen bra dag. Jag tror jag har vaknat på fel sida och får hoppas det rättar till sig under dagen!
Igår var tre tjejer förvirrade på Gekås, delade på en kundvagn och den blev såklart överfull direkt! Jag trodde aldrig detta skulle hända, men jag kom billigast undan. Grattis Carro! Tacktack!
Nu skriker duschen på mig, peace :)


World is a scary place

Hej! Snart är det påsk så vad är inte bättre än att jag köpte ris o fjädrar idag? Lite hemtrevligt skadar väl inte!
Annars har vi världens sötaste Tage på besök över påsk, får ju iaf värme om nätterna. snart ska jag snöra på mig mina rosa dojjor för ett pass på Friskis!
Imorgon ska vi till storstan Ullared ;) woop woop!!


You had me at hallo

Klockan tickar och jag sitter i världens skönaste tröja under filten. Bilen rullar mot Borgholm senare för lite bowling och mat med jobbarkompisarna!
I onsdags var det kalas och jag var lika kalas som kalaset, om inte mer. Men vad gör det om hundra år?
Nu ska jag gå o förvandla mig så jag ser lite snygg ut iaf, tänk vad lite smink kan göra :)


Mar. 19, 2013

Finns det inget annat att göra i Växjö än att ligga? Babyboom så lågt ögat når!

Ovveveckan är snart igång, och varför i hela friden har de lagt den samtidigt som temaarbetet? Hur tänkte lärarna där? Haha..
Jag försöker plugga men går inte så bra när Jennypenny stör.
Och så har jag olika långt hår på sidorna så nu finns det ingen anledning kvar av att inte gå till frisören.
Nu har jag uppdaterat er av mitt meningslösa liv, tjohej!


We should all start to live before we get too old

Jag fick helg igår, på en tisdag! Underbart om ni frågar mig. Jag tog mitt arsle till biblioteket idag för plugg vilket resulterade i mycket fjanterier och lite plugg. Men har skrivit en uppgift iaf och det är jag stolt över :)

Sen sist jag skrev har det inte hänt allt för mycket. Jag har blivit förkyld, vittnat när Robin Stjertberg vinner melodifestivalen (usch), improviserat en hel redovisning. Ikväll blir det god mat med tre bra goda tjejor, det kallar jag livet!


Just idag är jag stark

Det kändes underbart att vakna upp hemma hos mamma imorse, jag trivs hur bra som helst i Växjö!
Nu vet jag även om hur det känns att vara utan telefon (glömde laddare) ett bra tag, man blir helt knäpp, men en positiv sak är att jag fick en anledning att köpa mig en rosa laddare. Höhö
Har varit på after school på Universitetet i Växjö med underbara vänner vilket fortsatte med Monopol :) godnatt! <3


Bildbomb

Jag orkar inte skriva så istället kommer bilder från förra veckans festligheter:


Fifty shades of darkness

De senaste dagarna har varit omtumlande. Blev påkörda på Ölandsbron i fredags kväll, och jag är fortfarande i chock trots att det inte var så farligt.. Men man tänker ju alltid på vad som skulle kunna hända?
Karolinfest igår och jag kunde haft roligare. Idag har jag städat hela lägenheten och läst ut fifty shades of grey o har börjat på bok nummer två. Hej no life!

Nu ska jag försöka charma Simon så han sliter sig ifrån xboxet...


Behind these hazel eyes

Jag är glad och ska gå ut o gå med Tage, allt går jättebra tills han börjar rulla sig i snön då han lyckas smita ur kopplet och springer iväg.. Och där står jag och ser dum ut som försöker springa efter. Varje gång jag närmade mig sprang han längre o längre bort.. Smart hund, trodde han ja! När jag sedan gav upp och vände tillbaka mot huset så sprang han efter mig, och jag kunde fånga in honom.. Dock med hjälp av Simons syster Anna!

Men jag är inte arg längre, han har ju sådana hundögon!


RSS 2.0