Bright lights

Dagarna består av massa babbel som jag knappt själv begriperMåste ändå berömma mig själv att jag har ett grymt akademiskt språk. Det är så bra att jag knappt förstår vad jag själv menar! Det ni! 
Jag vill så jädrans gärna ha ett par Nike air Max, ett par färgglada men de är alldeles för dyra för en students plånbok. Kan inte 9 augusti komma lite fortare så jag kan få ett par i present? 
Annars då? Jodå, det flyter på som vanligt. Och nu börjar jag prata med mig själv i tredje person så tror jag ska avrunda! 
Pössss 

Btw, funderar på att kapa av håret.. Typ som på bilden. Skulle jag passa i det? 

we belong together

Tänkte berätta om helgen i punktform: 
- växjöbesök där vi spelade fia med knuff, träffade Johanna, tränade på ett överfyllt gym, spelade mario cart, kollade på scary movie 2. 
- varit på kalas, gånger två. God mat plus efterrätt som är otroligt svårt att stå emot: men jag klarade mig båda gångerna :) 
- sovit i Borgholm helt oplanerat då bilen ej ville samarbeta. Fick ett samtal av Simon när jag satt nerbäddad i soffan och skulle komma med nytt däck för han hade fått punka (trodde han). Det visade sig vara hela jävla fjädern som har gått sönder o skurit in i däcket för hela däcket var uppskuret! Så blev att rulla bilen till verkstaden idag. Så är billös! Man märker verkligen hur beroende vi är av bilen nu när vi inte har en. 
Bägaren rann verkligen över igår! att gå på diet + att allting går emot en = ingen bra kombo! 


 

Musik nonstop

Hallå i stugan! 
Jag ligger i sängen och funderar om jag ska ta mig till Växjö eller ej imorgon?! Skulle vara grymt att mysa med mamma några dagar, även med mina gosisar. Samtidigt måste jag skriva på tentan o den blir lidande om jag åker. Jag kanske kan kombinera båda? 

Förövrigt är jag trött nu o ska nana kudde. Så puss på nosen! 

MiniCarro o miniEmil. Jag saknar dig <3 

Let it go

Jaha, ni kanske vill höra lite om helgens bravader! Det var sjukt kul, vi tog upp ett helt dansgolv (nästan iaf). Vi är ju inte direkt kända för att stå stilla när vi dansar, höhö. Precis tvärtom!

Har ju börjat med diet med, så jag äter mindre än vad jag brukar, vilket märks för jag både hungrig och trött! 
 
Jag ska hoppa i säng o kolla på suburgatory: min nya drog ;) 
Innan jag säger hejdå bjuder jag på bilder från lördagens festligheter. 





Hejdåååååå! 

Pumping blood

Staden idag. Ska inte gå in i affärer alltså för då sätts mitt shoppingberoende igång! Skulle köpa puder men blev en kofta, ett par skor, en tröja o ett par trosor rikare! Hehe...

Fredag idag då det vankas myskväll med älskipälski. Imorgon är det party med brudarna! Rosenström hälsar på i Kalmar och självklart ska vi stå på första raden. 



My number one

Livet som student är inte fy skam alltså. Kan det bli bättre än att träffas vid slottet med en grill, något gott att lägga på grillen och fina vänner omkring sig? Svar: nej! 




Har förövrigt sträckt mig i nedre delen av ryggen på gymet så passet idag gick åt skogen! 
Pusshej, nu ska jag på picknick 


Hang with me

Fan vilket underbart väder det är!
Igår satt vi o åt lunch i solen och jag hade klänning på mig. Conversen o skinnjackan har åkt fram :) det är det största vårtecknet! 

Snart vankas det grill och mys vid slottsparken med goa människor. Studentlivet är magiskt vissa gånger alltså!! Stor like på det :D 



Blame it on the disco

Söndagskväll igen! Veckorna går otroligt fort så snart sitter jag där i en gungstol med garn i min hand och stickar koftor till barnbarnen..
Fick förresten min första p-bot i fredags. Så.jävla.irriterande!

Denna helg har bestått av jobb (cash is king), god mat, trevligt sällskap, alkohol, skratt, promenader, studsmattshoppande med mera!
Imorgon är det ny vecka och jag börjar måndagen med grupparbete med pinglorna Ida o Kim! 
Nu ropar tvätten att den är färdig, puss o kram på er! 


En helt vanlig tisdag

Jag tränar som aldrig förr. Jenny o jag är ett riktigt bra team! Riktigt jävla bra till och med. Det är liksom avslappnande och kul att gå till gymmet, den känslan är grym. 
Den senaste veckan har jag umgåtts med folk jag tycker om, bowlat onykter, dansat, spelat spel (är grymt bra på andra ord förövrigt), pluggat o varit på kalas.
Snart börjar top model, puss o kram! 

Slänger in lite bilder från det senaste: 






RSS 2.0