we found love

Måndag vilket betyder en ny vecka med nya möjligheter.
På fredag bär det av mot Köpenhamn med jobbet! och det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga.
Just nu håller jag på att tvätta, mellan omgångarna varvar jag ner med gossip girl. Vid klockan nio blir det dansk dramaserie på tv, och sen blir det att nana kudden. Jobb klockan 07.00 imorgon (:

faith

Helgen har varit superbra. Bilen rullade mot Ullared klockan 7, var framme 2 timmar senare. Och det finns bara en sak att säga, SJUKT MYCKET FOLK! Det var helt galet och jag höll på att bli galen. Folk som knuffades med kundvagnar, trängde sig och allt man kan tänka sig! Aldrig mer att jag sätter min fot där på en helg. Förutom det så var det kul :)
Kom hem till älsklingen i gårkväll, då myste vi tillsammans med hans familj framför filmen "Allt för min syster". Känslosam gånger tusen, en riktigt bra film.
Idag har vi inte gjort mycket alls, vilket har varit riktigt skönt. Nu har jag verkligen vilat så nu är jag redo för en jobbvecka. Men innan det är dags så blir det söndagsmys framför en film med världens bästa pojk (: Hoppas alla andra också har haft en bra helg.
<3



halo

Har precis kollat färdigt på idol & Helenius hörna. Har haft en riktig mysig kväll tillsammans med mamma och lillkusinen (: pizza, chips o fia med knuff. Imorgon är det Ullared som gäller så därför måste jag sova nu så jag orkar gå upp klockan 06.00 i morgon bitti. Tanken på att behöva gå upp tidigt en lördagmorgon gör mig inte piggare precis... Next: börsta tänderna och utrsötningen i Idol. Sen blir det att nana kudden.
kärlek

seven

Om ni inte har sett filmen Se7en så är det verkligen ett måste med stort M. Brad Pitt jagar, tillsammans med Morgan Freeman, en seriemördare som mördar sina offer efter de sju dödssynderna. Riktigt bra thriller! Jag slog om på sexan igår kväll och blev som fast, dock var det jävligt synd att jag somnade i sista reklampausen. Så det blir till att se slutet senare ikväll :)
Nu ska jag snart packa litegranna eftersom jag åker till mami imorgon, jag slutar klockan 12 och åker direkt från jobbet. Då blir det kolla dator åt henne! Tidigare idag pratade jag med fin fina Tove i telefon, och oj vad jag kommer sakna henne när hon åker. Hon och hennes galna upptåg! Hoppas alla får en fin kväll (:
kramkramkram

gossip girl och matlagning

Hej! Hoppas att alla mår bra? Själv sitter jag och kollar på gossip girl, jag är på säsong 4 just nu. Efter den är slut tror jag det blir oth för fulla muggar :)
var längesen nu! Nog om det, har jobbat hela dagen idag och har även varit hur trött som helst idag. Så jag kan ju erkänna att jag trivs ganska bra bland alla kuddar just nu :D Ska snart dock börja laga mat.
next: spisen.
kramar



letters

Hade verkligen en skön helg. Bara tagit det lugnt hela helgen, det behövdes verkligen eftersom det har varit alkohol inblandat de senaste helgerna. haha :) Förövrigt jobbar jag för fullt. Hinner knappt tänka, samma rutiner varje dag: gå upp, jobba, komma hem, laga mat, kolla tv & sova.. och så börjar det om! Men ska inte klaga!
På lördag är det Ullared med mami som gäller. Det kan ju bara inte bli fel. :)
Nu måste jag återgå till maten. Kycklingfile med ris & sås står på schemat idag.
PUSS
här är vår tillfälliga soffa..Kanske borde avbeställa den nya? ;)

someone like you

lördagmorgon, och jag sitter och planerar lite inför dagen. Först ska vi ner på stan en sväng för att leta skor åt Simon. sen blir det ett besök på IKEA för att kolla lite, är sååå sugen på att uppdatera lägenheten lite! (:
hem och städa för det är en sak som veeeeeerkligen behövs kan jag lova. Och i dag är städhumöret på topp så det kan ju inte bli bättre. gårkvällen spenderades hos Svärmor med middag, fredagsmys & Wordfeud.
loves
love you

call my name

godkväll! här sitter jag hemma i min stol och kollar på tv. Numera har vi ingen soffa. Sålde den gamla precis och vår nya kommer inte förrän om 1 månad! Så det får bli att nöta ut denna stol riktigt ordentligt tills dess. haha :)
har jobbat som vanligt de senaste dagarna, och imorgon är det sista dagen och sen är det helg! Alltid lika skönt.
I helgen blir det lugnt, riktigt lugnt. Det ska bli så skönt eftersom det har varit fullt upp de senaste helgerna.
Jag måste även stoorstäda, men det ska väl gå det med.
Pussen

satan i gatan

satte mig i fåtöljen en sista gång innan den säljs och jag kommer inte komma upp härifrån idag.. Är totalt slut plus att jag har en sån satans mensvärk! Ibland är det jobbigt att vara tjej.. Snart ska jag börja laga mat, och sen blir det slapp hela kvällen lång. Ha det bäst snyggingar!!
Har haft den här på hjärnan hela dagen idag, haha

fo(u)rever

Efter många om och men så kom jag äntligen fram till Växjö i torsdags kväll. Då styrde jag kosan mot Johanna där mina tre bästa vänner väntade. Vi skrattade & pratade som aldrig förr. Hade grymt roligt. Så skönt att äntligen kunna träffas allihopa, det har behövts. i fredags blev det stan med johanna & sedan mamma. På kvällen a girlsnight out (:
Somnade sedan som 4 stockar hemma hos Johanna efter en riktigt awesome kväll!
Älskling kom på lördag morgon och vi umgicks hela dagen och sen bio på kvällen.
I dag träffade jag Klara & Rebecca första gången sen Maj, och OJ vad roligt vi hade.
Nu ligger jag hemma i sängen i Kalmar och myser.
Hoppas alla haft en fin helg :)
lovelove


brände mig på plattången i fredags. AJ!

Sitter på stationen i Kalmar och väntar på...

Sitter på stationen i Kalmar och väntar på tåget som ska ta mig till Växjö! Åh, vad jag längtar :D ikväll blir det masas mys, prat med tre fina flickor. Nu ska jag beställa biljett. Pusshej!


kom ihåg mig då

Idag är det inget jobb för mig. Hade världens huvudvärk när jag vaknade så det var bara att krypa tillbaka till sängen och somna om. Vaknade tre timmar senare och mår bättre :)
Tack och lov! Senare idag sätter jag mig på tåget mot Växjö, äntligen. Ser fram emot detta riktigt mycket eftersom det var över 2 månader sen som jag var där sist.. Dåligt ju. Ska strax hoppa in i duschen och packa.
Hoppas ni alla mår bra. hugs

i don't care

Myser runt i min onepiece. Måste fixa lite med pengar & vika tvätt. Sen efter det kan jag ta det lugnt, vilket verkligen behövs för jag är heeelt slut! Har jobbat varje dag sen förra måndagen och det känns! Tur att jag tog ledigt en extradag så jag kan åka till Växjö och vila upp mig. Me like (Y)
Senare ikväll kommer det en kille för att kolla på vår soffa. Vi la ut den på Blocket igår och har redan massa spekulanter. Fast det kommer bli ett stort problem.. Om vi blir av med den ikväll, vart ska vi då sitta? För vår nya soffa kommer inte förrän om 5 veckor, haha.
ha det fint! kramisar

grattis johanna


Idag fyller en av mina bästa vänner 20 år!
Hoppas du haft en superbra dag & att kvällen fortsätter på samma vis.
Du är värd en riktigt bra dag!  & i helgen blir det Party på riktigt :D
Du är fantastisk på alla sätt, jag är glad att jag har dig som vän.
Grattis vännen! LOVE <3

skördefest

Nu är Skördefesten över för i år, har jobbat ihjäl mig känns det som!
ska dock inte klaga eftersom det är roligt :) jobbade hela fredag & lördag. På lördagkvällen var det dags för Harrys & No tjafs. Satan i gatan, en helt sjukt bra kväll :D
Nu är det ny vecka och vi är inne i Oktober?! Vad tog September vägen? Jag har knappt märkt att det är höst om jag ska vara ärlig... Haha. Nu väntar jag på älskling som ska komma hem med maaaaaaaaat. Subway, tummen upp för det!
Ikväll blir det tidigt i säng. Ha det bäst. Pusssssss

RSS 2.0