dansa pausa

Hejhopp! Jag har haft fullspäckade dagar. och ett stort plus är att jag är ledig i hela två dagar till (: Imorgon är det ju Valborgsmässoafton och då är det fest dubbelt upp för hela slanten! Valborg o att Julia fyller 19!
Har senderat helgen på bästa sätt, filmmys med min favorit två kvällar i rad. Ätit god mat med mera. Har varit på mitt första kosläpp. Shoppat masssa kläder både till mig o Simon (: Idag har vi varit i simhallen hela förmiddagen med Simons småsyskon! O ikväll ska vi till Borgholm för att fira Anna som fyller 11!
PUSS & KRAM

fashion against aids

Idag släpptes en kollektion på H&M som heter fashion against AIDS. Jag hade kollat in vad jag ville ha sedan en tid tillbaka och klickade in på hemsidan klockan tio idag, och självklart när jag hade klickat på det jag ville ha så började hemsidan stula.. Och när den väl började fungera igen så var allt slutsålt. På mindre än en timma, helt sjukt! Så efter jobbet styrde jag kosan mot H&M i stan och fick tag på två plagg. Dock ej de plaggen jag hade kollat ut, (eftersom de var helt slut) utan två andra. Men jag är jättenöjd ändå (:
Så nu vet ni det!
en jacka/kofta som det finns två sidor på! bara att vända beroende på vilket humör man är på! Hur bra?
och en kjol!

Tunisien

Den 7 augusti lyfter planet mot Tunisien:


the weekend

tjenis penis. Jag har haft en bra helg! Fredagen började med mattelektion, sen blev dagen inte alls som planerad. Skulle egentligen ta tåget till Växjö själv för att sova där men istället följde älskling med och vi körde bil! Var i väg på ett uppdrag, och åkte sedan hem igen. Blev bjudna på 3-rätters hos Julia när vi anlände till Kalmar och det var riktigt mumsigt :) Sov ut på lördagsmorgonen, kollade på film innan jag hoppade in i duschen och sen iväg på middag hos Simons päron. Det bjöds på hasselbackspotatios & fläskfilé! tummen upp. När vi kände oss mätta o belåtna rullade bilen mot Smedby där vi hade spelkväll tillsammans med David & Jali. TP & Med andra ord. En riktig trevlig kväll! och idag har det inte hänt alltför mycket. Jag har pluggat matte till en förbannelse så nu är det jag som förtjänar att inte göra någonting alls :D Låter bra i mina öron! puss & kram


en bild från i julas, shit vad mit hår har växt sen dess!

fight like a girl

Jag har hela kvällen för mig själv! Simon är hos en kompis & dricker öl. Jag har målat naglarna, smörjt in mig med olika cremer, ätit precis vad jag ville, kollat på gossip girl och läst SOLO. En riktig tjejkväll! Resten av kvällen ska jag gosa ner mig under filten i soffan och tända ljus. Många bra program på tv ikväll. Imorgon åker jag till Växjö en sväng för att underrätta lite saker. Nu ska chipsskålen fram :D
pussss

18 april

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår bara bra :) är ju som vanligt ledig på onsdagar, så idag har jag pluggat matte. Var även inne i stan och hämtade (läs plundrade) massa resekataloger hos Resia. Älskling o jag har spenderat hela eftermiddagen åt att försöka komma på vart vi vill åka. Valen står just nu mellan: Sardinien, Tunisien, Kos, Sicilien eller Santorini. Jag har ont i huvudet så jag ska nu dö framför tvn! kram


färgklick

6 nya trosor i min garderob! Och färgerna är ju såå snygga.
Man måste ju även var snygg inunder, haha ;)
kram

flickan och kråkan

Det är en trött Carro som skriver nu.. Har jobbat 8 timmar och träning i 1 timma efter det! Och jag har bestämt mig för att sluta äta massa skit. Det är det enda jag äter och det är inte bra för kroppen. Så, så länge jag kan ska jag vara utan godis, chips, kakor, skräpmat med mera. Jag tror på mig själv, så det ska nog gå! Bara jag verkligen är bestämd! Nu ska jag tigga åt mig en massage av min man!
Hoppas alla mår bra. :) Pussss



tacopaj

Vi har precis gjort paj för första gången, och valet föll på Tacopaj! Helgen har varit toppen. Jag, älskling, Hogge & Julia hoppade in i bilen och körde mot Växjö i fredags eftermiddag. Efter ett stopp för att äta i Lessebo var vi till slut framme vid bion. Man har ju sett Titanic 572572529 gånger förut men det var känslan av att se den på bio som lockade mig! Efter bion satte vi oss på Paus och chillade innan bilen rullade tillbaka mot Kalmar runt 2tiden. Igår sov vi bort hela dagen, och var senare bortbjudna på mat hos Simons mamma. Och idag är det söndag och som ni alla vet tycker jag inte om söndagar! Ikväll blir det en massa dokumentärer på tv, bra skit (Y)
<3




i'm gonna be

Hejsan! fredag den 13:e idag. Hittils har jag klarat mig bra (: Hoppas det håller i sig hela dagen.
Idag har jag varit duktig, vid 10 var jag på gymmet. och för att vara mig så är det jävligt bra, Haha
ikväll blir det nog att åka till Växjö för att kolla på Titanic på bio, eftersom den inte visas här i Kalmar.
Haha, snacka om onödigt men vi ska samåka med Hogge & Julia så då blir det genast bättre :D
Hoppas alla har en bra fredag, och njut! Pussssssssheeeej

just chilli'n

Grattis till mig, nu har jag ett körkort till! Nu får jag köra truck precis hur mycket jag vill (: utbildningen var ganska så soft om man säger så. Några timmar teori via film & sen köra en hinderbana. Sen var det klatt! Har varit riktigt trött idag med, somnade som en stock framför the big bang theory (som förövrigt är sjukt roligt) och vaknade 1 timma senare. Snart är det helg igen, men vet dock inte vad som händer. Jag vill se Titanic på bio iaf..Snart är det Big brother sen nana kudde :)
Ha det bäst, pusssssen
Vilken charmör!

9 april

Hejsan hoppsan! Hur mår ni? Själv är jag hungrig som ett as!!!! Världens bästa man är iväg och köper pizza.
jag har storstädat hela dagen och det behövdes verkligen. Har varit väldigt lat på den fronten på sistone! Har ägnat de senaste timmarna åt att sätta ihop mitt 2010 års fotoalbum, får fortsätta imorgon. Limmet tog slut, haha.
Imorgon är det jobb igen efter långledigheten, sjukt vad fort helgen har gott. Nyss var det ju torsdag..
Och på onsdag ska vi ta truckkörkort på jobbet. Och jag kan erkänna att jag är lite nervös eftersom jag aldrig har suttit i en truck i hela mitt liv! Men det ska nog gå bra det med (:
nu ska jag tända lite ljus till älskling kommer tillbaka. pusssssen




Påsken

Hej! Fredagen blev inte alls som planerad. Istället för utgång blev det mys med pojkvän. Men jag klagar inte! Påskafton bjöd på många roligheter: god påsklunch, Fia med knuff, bio- american pie ( den var jättebra), häng med fint växjöfolk. Idag träffade jag Elin en stund, sedan middag hos pappa. Sitter nu hemma i Kalmar och päser. Ikväll är det en riktig tvkväll som gäller på Två Systrars väg! Imorgon måste jag vara utvilad för då blir det stooooorstädning med stort S. Suck... Hoppas alla mår bra :) kraaaam

forever to the end of time

Tjoflöjt! Jag har haft en bra skärtorsdag (: Dagen började med jobb, sedan klockan 4 åkte tåget mot Växjö. På stationen stod de tre glada tjejer och väntade på mig. Åh, vad jag saknar att inte bo här! Med ett stort glädjefnatt efter att ha träffat världens bästa Tove hoppade jag in i hennes knä i bilen. Simone & jag bokade tatueringstid, den 29 maj gäller det!! Vi åkte vidare mot systemet och grand samarkand. Jojjan och jag roadtrippade ut till Evedal för att kolla på hus innan hon släppte mig på stationen! Och nu sitter jag hos mamma och myser. En himla bra dag om ni frågar mig :) nu blir det ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar. pussss


äntligen är världens bästa Tove hemma! (gammal bild dock)


tröjan du hatar

En trött Carro sitter framför datorn. Mattelektion (som för övrigt riktigt bra för en gångs skull) 40 minuter på cykel på gymmet, har även kollat resor och nu vid 4 är det tvättid! Skulle behöva sova en stund men hinner inte det. Aja, imorgon är det skärstorsdagen och då tar jag tåget mot Växjö. kanon om ni frågar mig! (:
Nu måste jag sortera tvätt. Hoppas alla mår bra. <3

jag ligger vaken

Idag har jag jobbat, tränat på gymmet, lagat jättegod mat, diskat, duschat, sökt utbildningar & nu händer det inte så mycket mer vill jag lova!
Snart är det påsk vilket betyder Växjö (: träffa vänner, utgång med bästa tjejerna, mys & kramar. Det kommer bli helt fantastiskt. Ett extra plus på att fina Tove är hemma!
puss & kram

RSS 2.0