the man behind the mask

Halloween idag. Läskigt värre! Jag har firat det med att storstäda hela lägenheten. Guldstjärna i kanten på dig Carro ;). Senare ska jag iväg på bio med 3 töser, en riktig bitchkram ska det bli. Efter sen kanske vi snubblar in på puben, eller kanske inte så mkt snubblande utan med vanlig gång. Ha det bäst, pusss på stjärten <3
saknar er mina fina växjötjejer!

I believe I can fly

Har hämtat ut min telefon idag som har vatt på lagning, det slutade med att jag fick en ny. Visst, det är ju nice på sitt sätt men jag måste återställa säkerhetskopiering för att få in mina gamla saker..och det står att det är 2 timmar kvar! Salstena idag och den vill jag inte kommentera... Jag har suttit i soffan med den där jävla kopieringen sen klockan 6 så jag börjar verkligen få liggsår, haha. Hejdå alla glada!

vi var alla en gång små

Jag är så less på att plugga. Orkar inte längre, kan inte klockan bara blir 13.00 imorgon så jag kan få det överstökat. 
Sen sist jag skrev har jag varit på fältstudie och ojvad kul det var! Har även haft filmkväll med två mysisar.
söndagskvällen kommer krypandes och söndagsångesten lika så. Vill inte ha salstenta imorgon.
Jag ska lyssna på lite julmusik för att bli på lite bättre humör!
 
kolla världens största hår..Så blir det när jag somnat med blött hår och inte borstat det. Lite fint ändå kanske?

crying out your name

Hur många olika teorier finns det egentligen? Har i stort sett försökt att plugga hela dagen men det är omöjligt, ingenting går ju in. Huvudsaken är ju att jag försöker, eller hur? Snart ska jag åka och köra ett pass på friskis. Har suttit inne som en strandad val hela dagen så dags att ta sig ner i vattnet igen. 
Nu ska jag och mitt otroligt fettiga hår försöka göra någon slags tofs.. Önska mig lycka till! 
 

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag

Hej! Igår var det full rulle. Var ett tjejgäng hemma hos Jenny innan i vi tog bussen mot Stogge som fyllde 20 :) hängde där med massa folk innan vi åkte till studentpuben! Där beställde i som vanligt en dipptallrik och shotts. Vi dansade vidare till palace där det var smockat med folk men kul :) Jag tycker om mina tjejer! Och en sak till: jag HATAR min iPhone ännu mer, nu har kameran lagt av..


save tonight

Lördageftermiddag och jag är jättetrött. Jobbade på puben igår och OJ vad kul det var! Var plockare de första timmarna och framåt småtimmarna höll jag till i baren. Rätt kul o se massa folk göra bort sig, tänk då hur jag själv är? haha..Ikväll är det 20årsfest. awesome men trötthet, dåligt matintag och alkohol är ingen bra kombination!
Nu ska jag försöka ta mig upp ur mitt hörn i soffan och leta kläder :)
Pusss på rumpan!
 

forever to the end of time

Host host host är det som kommer ut ur min mun mest på senaste tiden...
När till och med föreläsaren blir avbruten på grund av hostan är det illa!
"Ledig" idag, jag vaknade tidigt och har faktiskt hunnit läsa lite..
Jag ska luncha med tjejerna vid 12 tiden och senare ikväll är det Tuttgala. 
Hur bra?!
Nu ska jag leta lite kläder,vore ju trots allt bra..
 
såhär kul har vi det på föreläsningarna!

om du var här, om jag var där

Jag HATAR allt som har med mac/apple att göra. Jag var jättenära på att slänga min iphone i backen innan, men kom på mig själv att jag inte har råd att köpa en ny. 
Ligger i soffan med massa ljus tända och hostar upp lungorna snart.. 
Det är massa tankar i mitt huvud som virvlar runt som jag inte orkar ta itu med, det är alldeles för mycket.
Hoppas alla mår bra, pusss!
 

why so serious?

Godkväll. Sitter hemma hos mami i Växjö. Jag kom till storstan vid 4 och då mötte bästa Tove upp mig och vi gick en sväng på stan innan vi virrade runt på Campusområdet i Växjö (sjuuuuuuukt stoooooort) för att leta pizzeria! Efter pizzan hälsade vi på Johanna en stund! Jag ska sova tidigt ikväll, känner mig hängig...
sjukt tråkigt!
 
Rastlös så har lekt i webcamen och här är resultatet:
 
 

Desperate housewives

Godmorgon! Jag har ont i halsen och är jättetrött. Det får bli en riktig slappdag idag. Men jag gillar't (: Ligger i sängen och kollar på desperate housewives, det är rätt kul fan. Kanske borde ladda ner första säsongen och kolla från början? Ingen dum idé Carro! Snart ska jag gå upp, snaaaart...


Ovveinvigning it is!

Har haft världens bästa helg! Ovveinvigningen var utöver det vanliga, grymt kul! Allt från kullerbyttor med en flaska i varje hand till dansa loss med Jenny på dansgolvet! Detta resulterar i bulor lite överallt idag ;) Ska sova snart, klockan börjar bli mycket. Såg precis en film och jag har aldrig gråtit så mycket nånsin tror jag, helt SJUKT! Godnatt alla fina :) puss


one last time

Kom precis hem från ett pass på friskis. Jenny och jag körde på för fullt, kommer inte kunna röra mig imorgon.
ikväll blir det fredagsmys med älskling för vi ska gå på bio. Imorgon är det overallinvigning och det kommer bli GRYMT! Nu ropar duschen på mig! Hejdååååååååååååååååå <3
 
jag har inga bilder på datorn så ni får nöja er utan denna gång!
 
 
 

merry the night

jag börjar få liggsår nu, orkar inte med soffan 1 minut till. Så jävla trött är jag på den. Hemtenta in my ass.
Kan det inte bli lördag snart så man får umgås med sina vänner igen? och då jävlar kör vi!
Jag är hungrig så kan älskling komma hem snart med varorna så vi kan laga mat?
killar alltså...
btw, grattis på födelsedagen världens bästa Johanna <3
Goodbye!
 
såhääär känner jag nu!
 

live laugh love

Ännu en dag med skrivkramp.. Har nu gjort två uppgifter, och har skrivit 3,5 sida. och har två uppgifter kvar. Hur ska  det gå? haha, carro i ett nötskal! Jag fick reda på idag att jag blev godkänd på den första hemtentan så det känns skönt iaf (: Skulle blivit utgång idag, jag var jättesugen igår men idag är det helt tvärtom.. Får köra all in på lördag istället. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv, goood bye!
 
 

carpe diem

Tentaplugg hela dagen lång, det tog ungefär 4 timmar att skriva en uppgift. Heja mig! Tur att jag är ledig hela veckan.. Tog en paus och körde ett gympapass på Friskis med Jenny & Frida. Nu ligger jag halvt död i sängen och kollar på hollywoodfruar. Imorgon blir det mer skrivande och kanske en liten utgång på kvällen, får se hur duktig jag är imorgon! Btw, jag har köpt mig en ny dator. En riktigt fin rosa älskling!! 
pusss/ carrro
 

Don't you worry, Child!

Ligger i sängen och är svintrött, tror jag börjar få feber! Har jobbat hela helgen på Skördefesten och det har varit kul :) är ledig hela veckan nu, eller ledig o ledig måste skriva hemtenta.. Ångest! Jag skulle kolla på tv i sovrummet och somnade o vaknade nu... Bra Carro! Haha, pusshej!


RSS 2.0