vart jag än går

har varit ivälg hela den här sommaren känns det som. firat 3 år med världens bästa nere i Köpenhamn. Har även hunnit med en sväng till Litauen och göteborg. Och nästa tisdag är det Tunisien som gäller. jag har massa bilder att visa er men de flesta är på mobilen och jag fattar inte hur man lägger in de på datorn! (haha) 
Är även tillbaka på jobbet igen, blandade känslor. Det positiva är ju att jag bara jobbar 11 dagar till sen är det jag som blir student. Den 27 augusti är det nollning som gäller! 
Puss
 
3 år med världens underbaraste kille. Det är du som är den perfekta killen, det är du som har allt jag vill ha, det är du som får mig att må bra. Det är dig jag älskar! Utan dig finns inte jag. Du & jag föralltid! Jag älskar dig / Din Carro <3

pärlor åt svin

Hejhallå!
idag är det lördag och ikväll är det dags för Magnus Uggla på strand. Om det kommer bli grymt? OJA!
Tove, jag, Simon, Simon & Jocke (: Ska strax åka och hämta älskling på gymmet och sen ska vi hem och fixa det sista innan bilen rullar mot Borgholm. Imorgon åker vi till Litauen och blir där till torsdag, och på fredagen åker vi till Gbg. Snacka om att aldrig vara hemma, men jag gillar det! Och den 7 augusti åker vi till Tunisien. 
Ha det bra, hejdå!
 
 

you set the world on fire

Jag har suttit i cirkus en timma nu och valt ut bilder som jag ska ha i mitt album. år 2011! Herregud vilka minnen man får när man kollar igenom mapparna. :D en vecka på semestern har gått, och nu är det två kvar. Vi har så mycket inplanerat så jag knappt hinner med. Men kul ska det ju bli såklart!!
Denna vecka som gått har jag:
- sovit ut
- jobbat på en mässa i Borgholm
- ätit rådjur & älg (jäkligt gott)
- rensat i min garderob
- kommit in på högskolan!!
- solat
- tränat
och säkert mycket mer som jag glömt!
 
Hoppas alla mår fint, nu ska jag hämta min choklad och kolla på några avsnitt av Paradise hotel danmark!
pussssss <3
 

whistle

haha, alltid likadant när Tove o jag ska ses! Varken hon eller jag har tillgång till bil eller cykel. Men igår catchade vi up iallafall. Alltid lika bra :) Det är fint väder och jag får ångest när jag ser alla bilder på folk som ligger och solar medan jag sitter i soffan vid denna dumburken.. Men har lite att stå i att göra idag, så jag hinner inte. Ska in på allsången ikväll med mami, och därefter åker jag hem. Hoppas det är fint väder imorgon, för då blir det Öland för att sola!! Riktigt gött att man bor nära ibland. Har inte så mycket mer att säga, så hejdå. love

paradise

Sitter hemma hos mamma och gör inte många knop. Väntar på att Tove ska höra av sig så vi kan hitta på något skoj :) Har precis ätit kycklingfilé med wokgrönsaker! tummen upp för det! 
Igår var vi i Lagan hos min kusin som fyllde 14 år. Åt god mat plus efterrätt. Alltid trevligt att träffa släkten. Älskling åkte hem imorse, saknar honom redan. Men jag stannar tills imorgon, ska följa med mamma på allsången och därefter åker jag hem och njuter för fullt av min semester!! Hoppas alla mår bra <3
köpte förresten ett par jättesnygga shorts idag, bra skit! (Y)
 
 

tillbaka till samtiden

Nu har jag semester i tre underbara veckor! Fy fan vad skönt :D 
veckan har gått fort, i onsdags var vi ute o åkte båt. Det var riktigt härligt! Ikväll ska jag o älskling på bio, vi ska se Spiderman! Imorgon rullar bilen mot min kusin som fyller 14 år, och därefter tror jag att jag stannar i Växjö i 1 eller 2 dagar för att koppla av (: Kan ju äntligen njuta av dagarna lite mer. 
Nu måste jag gå och platta håret, see ya!
<3
 

RSS 2.0